Først finder I et kunstner match!

UMMK er med til at skabe rammer for at flere unge kan møde en kunstner. Samarbejdet mellem uddannelsen/institutionen og den professionelle kunstner giver muligheder for spændende, inddragende forløb og æstetiske læreprocesser.

Her på hjemmesiden under medvirkende kunstnere kan I gå på opdagelse i et fagligt bredt udvalg af billedkunstnere, scenekunstnere, musikere, forfattere, dansere, fotografer, designere m.m. 

I kan ligelede lade jer inspirere af andre  institutioners projekter eller se hvilke specielle forløb kunstnerne tilbyder.

Forventningsafstemning og ansøgning

Når I har fundet en kunstner, som matcher jeres ønsker og ideer, kontakter I vedkommende og hører om datoer, timetal, indhold og forventninger kan blive til et frugtbart samarbejde. Derefter laver I en ansøgning senest 4 uger før projektets start
(Ansøgningsmodul findes her på hjemmesiden)

Såfremt projektet godkendes modtager uddannelsen/institutionen samt kunstner en kontrakt fra UMMK indenfor 3 uger. 
Såfremt projektet ikke godkendes får uddannelsen/institutionen besked derom indenfor 3 uger. 

Efter projektet afregner skolen/institutionen hele beløbet med kunstneren (kunstnerens sender oftest en faktura). Når UMMK dernæst modtager en evaluering (laves her på hjemmesiden) fra uddannelsen/institutionen modtager i snarest refusion (Alt dette står også på kontrakten)