Kenneth Dahl Knudsen

Musik

Hvem er jeg?

Jeg er bassist og komponist, underviser og formidler. Jeg har turneret i 35 forskellige lande, heriblandt 3 besøg i Japan og 4 i sydamerika. Mangfoldighed er mig meget på sinde, og jeg har dyrket mange forskellige musiktraditioner. Jeg har spillet med Syriske, Japanske, Brasilianske. Nigerianske. Costa Ricanske, cubanske musikere og meget meget mere. Derudover har jeg udgivet 4 plader i eget navn, og underviser til daglig på det Jyske musikkonservatorium i Aalborg.

Hvad kan jeg tilbyde?

En introduktion til musik fra hele verden. Hvordan lyder rytmer fra Vestafrika? Hvor lyder musikken fra mellemøsten lidt underlig? Har vi en musik i danmark der lyder specielt for andre kulturer? Derudover kan jeg spille vores musik i forklædniger fra hele verden. Hvordan lyder "se den lille kattekilling" med arabisk tonesprog? Hvordan lyder "Bjerget i skoven" som moderne Jazz?

Jeg tilbyder en formidler og fortælle funktion, og et indblik i hvordan det er at leve som "kunstner". Hvordan er det at sige nej til dagpenge efter endt uddannelse? Hvordan er det at være afhængig af et publikum? Kan man leve af det?