Anders Hornshøj

Musik

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet korleder og sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg. Underviser i sang, kor. Er selv udøvende sanger i diverse grupper. Original Elektronisk vokalgruppe Postyr og et par festbands. Har været tilknyttet DR ved MGP som sangcoach. Derudover laver jeg workshops for firmaer, sangere og kor. Bruger også musikken/stemmen som en form for teambuilding, der får folk til at arbejde bedre sammen i trygge rammer. Medejer af firmaet Postyr Project I/S. Underviser på Aalborg Universitet i performance-fag og hovedfagssang på Det Jyske Musikkonservatorium.

Hvad kan jeg tilbyde?

Korsang - fællesskab og sang

Min vigtigste opgave  er at få alle til at få en ’feel good’ aha oplevelse. Jeg vil arbejde seriøst med at få det bedste frem i den enkelte sanger.
Min tilgang til sangen og klangen skal være en bevidsthed om at turde lægge følelserne i sangen, så publikum også oplever intens glæde ved at lytte.

Et kor skal have nerve og nærvær med sit publikum. Koret skal have dynamik, udstråling, og fremfor alt, en skøn klang og derved nå ud over scenekanten. Vi skal blandt andet arbejde med sangteknik og måden, vi fremfører sangteksterne.
Jeg vil glæde mig til at arbejde dedikeret med masser af drive, glæde og plads til gode grin.
Først når man slapper af i hinandens selskab, er der åbnet op for indlæring.

Vi kan arbejde med mine arrangementer eller korets eget materiale efter aftale.