Live Sesison m. Husorkesteret Hjørring Live

" Husorkesteret vil enormt gerne vise, at Nordjylland er et sted, der har plads til alle og at blive ved med at gøre noget, betaler sig i sidste ende. Orkesteret har allerede to gange bevist, at alt er muligt i form af to store koncerter med over 16 mennesker involveret, al musik komponeret og arrangeret af dem selv på kryds af mange genre og stilarter, og at musik fortsat er et genialt medie til at mødes ansigt til ansigt og skabe noget sammen "

Læs den fulde beskrivelse af projektet her

Når kulturen rykker ud - Erhvervsskolerne Aars 

Vores projekt går ud på, at bruge Vesthimmerlands kulturuge ”Når kulturen rykker ud” som afsæt for skabelse af kunst på tværs af alle vores eud, eux, hhx og htx elever.

Læs den fulde beskrivelse af projektet her

MindMirror - Vesthimmerland Kommune 

" Det overordnede mål for projektet handler først og fremmest om at give de unge et rum for refleksion, hvor det kunstneriske afsæt er katalysator for kreativitet. Via Musik og litterære tekster skal de unge arbejde med eget udtryk for at komme tættere på deres gen identitet"

Læs den fulde beskrivelse af projektet her

Krop og Toner - Hjørring Musiske Skole 

Formålet med ”Krop og Toner” er at samle unge, skabende talenter fra Nordjylland indenfor musik og dans i et fælles eksperimenterende og tværkunstnerisk værksted.

" Vi vil give de medvirkende oplevelsen af en skabelsesproces, som rummer både komponerende (refleksive) og intuitive (improviserende) træk, og vi vil træne elevernes evne til at oversætte stemninger, relationer og fortællinger i et maleri til toner og bevægelser. Sammen skal de udforske spændingsfeltet mellem de to kunstarter og skabe tematiske idéer/byggeklodser som kan materialisere den bro, der forbinder fortælling og performance "

Læs den fulde beskrivelse af projektet her

 DEN INTERAKTIVE PERFORMERS TALENTUDVIKLING - Inga Gerner Nielsen 

"Projektet kombinerer TwLetteraturas erfaring med at samle børn
og unge i læseprojekter gennem deres app Betwyll - med Ingas
erfaring med at iscenesætte performance-installationer, der skaber
konkrete møder mellem mennesker i sanselige oplevelse af
forskellige tematikker " 

 Læs den fulde beskrivelse af projektet her 

Scenekunst Masterclass -  SGK Teater Talent Mors

" Vi ønsker at skabe rum for at arbejde med anderledes udtryksformer indenfor scenekunst og undersøge hvilke værktøjer der kan bringe den enkelte videre, for så at udvikle både eleverne og det kunstneriske udtryk "

Læs den fulde beskrivelse af projektet her

 

DEN DIGITALE DANSER” – ET FORDYBELSESPROJEKT I DANS OG KOREOGRAFI af Maja Juel-Hansen og Anne Sofie Trangeled Larsen

" Vi ønsker at give et bredere felt af unge mulighed for at møde og arbejde med dansen, og samtidig ønsker vi at afprøve en måde at inspirere unge (talenter), der har lyst til at arbejde videre med dansen i et fordybelsesforløb – et
talentlaboratorium " 

Læs den fulde beskrivelse af projektet her