Forfatterskole
Har du flair for at skrive – og drømmer du om at blive endnu bedre?

Så er Brønderslev Forfatterskole den perfekte udfordring for dig, som elsker at skrive og måske endda drømmer om at blive forfatter. Forfatterskolen er kendt for dens talentudvikling, som har været iværksæt gennem en lang årrække. Formålet er at fremme de unge talenters skrivekundskaber.

Ønsker du at vide mere kan du klikke her

 

Kender du Filmmaskinen?
Interesserer du dig for film? og drømmer du om at skabe film i samarbejde med andre unge?

Filmmaskinen er et oplagt tilbud for unge nordjyder mellem 17-25 år, som brænder for at lave film. Her får unge mulighed for at skabe deres egen film.

Ønsker du at vide mere kan du klikke her

MGK NORD
MGK (Musikalsk Grundkursus) er et 3-årigt overbygningskursus for 14-25 årige. Kurset er  knyttet til Aalborg kulturskole. Undervisningen vil dog vare op til fem år, hvis det er i samarbejde med en ungdomsuddannelse. 

MGK's fornemmeste opgave er at uddanne unge musiktalenter, som kan skabe aktivitet og stimulere det lokale musikliv. Derudover er kurset også en forberedelse til optagelse på musikkonservatoriet samt andre musikalske uddannelser. 

Der findes tre linjer: Rytmisk og Klassisk samt Produktionslinje. 

Ønsker du at vide mere kan du klikke her 

 

TGK NORD 
TGK (Teater Grund Kursus) er en deltidsuddannelse af en varighed på 3 år for unge mellem 14-25 år. 

Tilbuddet er ikke udelukkende for dig som ønsker at blive professionel skuespiller. Det er i lige høj grad for dig, som brænder for teater og skuespil og ønsker at udforske og afprøve dit talent 

Undervisningen vil blive varetaget af kompetente professionelle skuespillere, som klæder de unge på til at forsætte med en uddannelse inden for Teater og skuespil.

Ønsker du at vide mere kan du klikke her 

 

BGK NORD 
BGK - Billedkunstnerisk Grundkursus 

BGK er tilbuddet for dig, som ønsker at udfolde dit kunstneriske talent gennem professionel undervisning. Her bliver der mulighed for kunstnerisk fordybelse og forberedelse til kunstakademiet samt andre kunstfaglige uddannelser. 

Ønsker du at vide mere kan du klikke her

 

Teater Talent Vendsyssel (TTV) 
Teater Talent Vendsyssel er en del af Vendsyssel Teater og har sit helt eget talenthold, som du kan søge om at blive en del af ved siden af din uddannelse. Det er et 2-årigt grundforløb for teaterinteresserede unge mellem 15 og 20 år, som ønsker at udforske og udvikle deres talent.

Som elev vil du blive  undervist i mange interessante discipliner inden for skuespilteknik af professionelle kunstnere.  

Ønsker du at vide mere kan du klikke her

 

Teater Talent Mors  (TTM)
Er du mellem 15-20 år og brænder du for skuespil? 

Teatertalent Mors tilbyder et to-årigt forløb, for interesserede unge som ønsker at lære de faglige discipliner inden for skuespil og ønsker at udforske skuespillerfaget. Underviserne består udelukkende af professionelle fra både ind - og udland. Forløbet kan tilrettelægges så det passer med en ungdomsuddannelse.  

Ønsker du at vide mere kan du klikke her